Mapy a tisk
Kartografické vydavatelství
tiskárna a grafické studio
tel.: +420 210 083 570 | info@zaket.cz
Žaket, Slánská 381/10, 163 00 Praha 6

ŽAKET žádá o pomoc!

Přátelé a kamarádi!

Desítky let je naše kapacita od března do srpna vyhrazena především tisku pro orienťáky a jiné sportovní akce, abychom za každých okolností a často i přes mnohé vnitřní ztráty byli schopni zvládnout vše tak, aby závody nikdy nebyly ohroženy. Spolehlivost naší práce jsme vždy považovali za naši velkou přednost.

Opatření vlády, zakazující veškeré sportovní akce a pohyb lidí včetně uzavření mnoha provozoven, zapříčinily, že jsme v podstatě ze dne na den přišli o 90% všech zakázek. Nejen aktuálních, ale i budoucích. Nejen v ČR, ale i v zahraničí. Namátkou Jarní pohár, Velikonoce ve skalách, závody v Rakousku, Slovinsku, Japonsku, tisky pro WOD, WMOC v Košicích. Velkou neznámou je osud Oringu, OOCupu a mnoha dalších, k tomu desítky závodů, pro které tiskneme startovní čísla atd. Zbytek zakázek je v této době tvořen zakázkami pro CK, autopůjčovny, hotely, zkrátka pro cestovní ruch. To vše se okamžitě zastavilo.

Provoz ofsetové tiskárny je finančně hodně náročný a naprosto zásadní je nepřerušit výrobu a alespoň omezené cash flow, což nám v tuto chvíli opravdu hrozí. Nahradit tento kolaps zakázek by bylo velmi složité i v době, kdy vše funguje.

Přesto u nás zvítězila varianta firmu nezavřít, což by bylo v této chvíli ekonomicky nejvýhodnější, ale pustit se do boje. Sami to ovšem nemáme šanci zvládnout, potřebujeme Vaši pomoc!

Máte-li možnost ve svém podnikání ovlivnit či přímo rozhodnout zadání jakékoliv tiskové zakázky (ofset i digitál), zvažte prosím možnost nasměrovat ji k nám. Znáte nás především jako mapovou tiskárnu, ale v našem oboru tiskneme prakticky vše – letáky, katalogy, vysekávané tiskoviny, brožury, samolepky, krabičky, bloky, kalendáře atd.

Kontakty viz. www.zaket.cz nebo mobil 603 157 800 (Ivoš) či 603 157 803 (Jája).

Celý ŽAKET nyní běží bez nadsázky závod o existenci, ale rádi bychom přes všechny překážky doběhli do cíle, byť vyčerpáni! Pokud nám v boji pomůžete a podaří se nám přežít, jistě v pozdější době najdeme způsob, jak Vám poděkovat.

Prosím o šíření naší prosby dál a předem děkuji!

Ivoš Novák